Bevidst udvikling

Undfangelsen

befrugtningUndfangelsen – er øjeblikket, hvor sædcellen trænger ind i ægget (befrugtningen) og bevidstheden tager plads. Der er intet liv uden bevidsthed.

I universet ligger bevidstheder på “Standby”, og venter på nedstigning til udvikling

Bevidstheder er lagret i krystallignende formationer, og er en del af den fælles bevidsthed.

Tilstanden i universet er enpolet, altså ren Ånd. Når en bevidsthed forlader dvaletilstanden for at dale ned til et liv i det fysiske, medbringes viden om livsformål og hensigt om fortsat udvikling og udveksling med andre. Al information er tilgængelig i en form for komprimeret fil – der skal foldes ud på en bestemt måde, og gives videre til de ældre. Tilstanden på jorden er topolet, altså Krop og Ånd.

Det fysiske aspekt er dominerende i vores opfattelsesverden. Det har fået stor opmærksomhed i form af forskning i fysisk udvikling ned til atom- detaljer. Så vi kan finde billeder, film og beskrivelser af kropslig udvikling og forfald – fra undfangelse til fysisk død.

Ånden er ikke givet samme opmærksomhed og plads. Derfor går de fleste af alle medbragte hensigter og informationer tabt, nærmest synkront med tiltagende fysisk udvikling. Der dannes et slør mellem bevidsthed og krop. Sløret forbliver permanent, indtil Ånden igen stimuleres, accepteres, elskes og respekteres – på lige fod med kroppen.

Vi kan medvirke til harmonisk udvikling af ånd og krop hos de børn, der er undervejs på rejsen frem til fødslen. De skal opmuntres og stimuleres til fortsat forbindelse til den fælles oprindelige kilde, hvor alt er husket – og intet glemt.

Vi kommer hertil som harmoniske og fuldkommen storslåede, kærlige væsener, der forstår, at al udvikling ligger i oplevelsen af det nye

Vil du bidrage til udviklingen af fremtidens børn og booste din egen udvikling?                     Så følg med her på bloggen!

Næste indlæg beskriver oplevelsen ved undfangelsen.

 

 

Mange kærlige hilsener Jordemoder Anette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bevidst udvikling