Bevidst udvikling

Bevidst udvikling

Kære gravide og kommende gravide

I er på vej ind i, eller er allerede i en periode med mulighed for spændende selv-udvikling og -forståelse. Det er en tid fyldt med store følelser og tanker, fysiske forandringer og mulighed for spirituel vækst.

Vi er vant til at fokusere på fosterets fysiske udvikling. Det er der masser af bøger om – og information på internettet. Men hvad med den mentale og spirituelle udvikling? Sker der noget der i fosterlivet? Eller er fosteret/barnet uden evner til at tænke og føle glæde, sorg, frygt, vrede og ophidselse. Hvor meget sanser barnet sig selv? Hvor meget sanser det sin mor og hvad der foregår udenfor moderen?

Det er store og spændende spørgsmål, som jeg vil søge at give dig fyldestgørende svar på. Her på bloggen kan du læse om den parallelle fysiske/intellektuelle og spirituelle udvikling gennem graviditeten.

Når du opdager, hvad dit barn kan udover at bevæge sig og sparke, åbner der sig helt nye kommunikations muligheder for jer begge. I er først og fremmest forbundne i jeres hjerte chakra. Det er en kraftfuld forbindelse, hvor I mødes på det spirituelle plan og kan udveksle energi på flere måder. Det er tidlig bevidst bonding så det basker!

Du kan lære at skabe opmærksom kontakt til barnet, når som helst du ønsker det. Teknikken læres gennem meditation, og kræver i begyndelsen lidt træning. Det er ikke en forudsætning, at du allerede er øvet i meditation. Meditationerne begynder med en enkel indføring i grundteknikken, så du lærer at styre fokus og energi. Derefter er der løbende mulighed for modtagelse af lydfiler, som er tilpasset udviklings stadiet i graviditeten.

Næste indlæg handler om undfangelsen, altså selve befrugtningen

 

Mange kærlige hilsener Jordemoder Anette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bevidst udvikling